banner

Aanbod en advies

Ben je niet tevreden over je gewicht, of zou je meer willen bewegen? Heb je deze plannen al vaker gehad, maar kun je het niet blijvend vasthouden, dan kan ik misschien iets voor je betekenen. Ook als je te weinig rust en ontspanning zoekt, te veel hooi op je vork neemt en niet weet hoe je meer balans in je leven kunt krijgen, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Persoonlijk ‘op maat’-traject

Met name voor mensen die een individueel programma willen, dat gericht is op meerdere doelen en dat is toegespitst op jouw persoonlijke situatie, bied ik een persoonlijk ‘op maat’-traject. Je kunt aangeven welke leefstijldoelen je wilt realiseren, en dan maken we een inschatting binnen welke termijn je deze doelen kunt bereiken. Samen kijken we in een kennismakingsgesprek hoe ik als leefstijlcoach je hiermee kan helpen en ondersteunen. Als we beiden positief zijn hierover, dan volgt een intakegesprek. Dit zal duidelijk maken hoe het exacte vervolgtraject eruit zal zien.

Tarief

Afhankelijk van je (aanvullende) zorgverzekering wordt dit gedeeltelijk vergoed.

Ook zijn er werkgevers die leefstijlcoaching vergoeden in het kader van duurzame inzetbaarheid. Het is de moeite waard dit te bespreken met je werkgever, zeker wanneer jouw coachvraag werkgerelateerd is of wanneer ziekteverzuim door bijvoorbeeld werkstress voorkomen kan worden.

Bestaand gedrag veranderen is niet gemakkelijk, maar het is het waard. Zie het als een investering in jezelf en in je gezondheid.

Neem contact met me op voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek

Leefstijlprogramma CooL (Coaching op Leefstijl)

Vanaf 1 januari 2019 vergoedt de basisverzekering erkende gecombineerde leefstijlinterventies
\[GLI's]

die uitgevoerd worden door een leefstijlcoach. Het CooL programma is zo’n erkende GLI en is op de lange termijn effectief. Kortom: het werkt dus echt!

Gedurende 24 maanden krijg je zowel individueel als in groepsverband begeleiding naar een gezonde leefstijl. Het programma wordt vergoed voor:

Om mee te doen heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts

Tarief

Leefstijlprogramma ‘CooL’ (Coachen op Leefstijl) zit in het basispakket en wordt volledig vergoed door jouw zorgverzekeraar (ook geen eigen risico).

Bedrijfstrajecten Leefstijl en Positieve gezondheid.

Bedrijven bied ik workshops/ inspiratiesessies in het kader van Positieve Gezondheid aangevuld met individuele coachsessies voor werknemers. Voor meer informatie en offertes, neem contact met me op.

Contact

Sandra van den Berg

Mijn naam is Sandra van den Berg en ik ben geaccrediteerd coach. Ik heb Stap voor Stap leefstijlcoaching opgezet om mensen te kunnen helpen.

Ik motiveer mensen een blijvend gezondere leefstijl op te pakken, op het gebied van bewegen, roken, alcohol, voeding en/of ontspanning.

Ik kan jou helpen om stap voor stap je gedrag te veranderen, passend binnen jouw eigen doel

Ik coach individuele cliënten, maar ook groepsgewijs, zowel fysiek als op afstand via Teams of Zoom, afhankelijk van jouw wensen en jouw manier van leren.

Het CooL leefstijlprogramma is bij mij kleinschalig: de groepsgrootte is beperkt tot 7 á 8 personen. Kleinschalig werken betekent voor mij meer tijd en aandacht per persoon.

I also coach in English: please use the English button at the top to see the website in English!