banner

Wat is Leefstijlcoaching?

Wil je een bepaald aspect van je leven verbeteren waar je niet tevreden over bent? Zijn er dingen in je leven die je al vaker hebt geprobeerd te veranderen? Een leefstijlcoach kan je tot nieuwe inzichten laten komen. Juist omdat je vastzit in je eigen gewoontes, is het perspectief dat een coach je kan geven ideaal om die gewoontes te doorbreken. De bedoeling is om een positievere leefstijl op te pakken en gezonder oud te kunnen worden. Je kan je daardoor beter voelen en meer uit je leven halen.

Wat doet een Leefstijlcoach?

Als leefstijlcoach motiveer en begeleid ik je om jouw gekozen doelen te realiseren.

Doelen stellen en ze ook daadwerkelijk behalen wordt met een leefstijlcoach een stuk makkelijker. De coach bespreekt je gewoonten en valkuilen met je en helpt je om gezonder te leven. Samen werken we aan een plan om de kans op terugval te verkleinen. Naast gezond eten en voldoende beweging staan voldoende rust en ontspanning ook centraal bij een gezonde levensstijl.

Wil je afvallen, meer bewegen en je energieker voelen? Wil je meer rust in je hoofd, stoppen met roken, minder alcohol en beter slapen? Vaak komen mensen niet met één, maar met meerdere doelen.

Wil je deze doelen realiseren, dan kan een leefstijlcoach de uitkomst bieden. Coachen is niet alleen adviseren en informeren. Als coach zorg ik ervoor dat je scherp blijft om niet weer je oude gewoontes te vervallen, en zoeken we naar een gezondere levensstijl die voor jou werkt.

Door te kiezen voor passend advies sluit ik aan bij jouw persoonlijke situatie en omstandigheden en maken we kleine stapjes in de door jou gekozen richting. Hierdoor wordt het makkelijker om je doelen te behalen en dus energieker, enthousiaster en gezonder in het leven te staan.

Wie kan ik helpen?

Ik coach mensen die:

Herken je je hierin, neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Sandra van den Berg

Mijn naam is Sandra van den Berg en ik ben geaccrediteerd coach. Ik heb Stap voor Stap leefstijlcoaching opgezet om mensen te kunnen helpen.

Ik motiveer mensen een blijvend gezondere leefstijl op te pakken, op het gebied van bewegen, roken, alcohol, voeding en/of ontspanning.

Ik kan jou helpen om stap voor stap je gedrag te veranderen, passend binnen jouw eigen doel

Ik coach individuele cliënten, maar ook groepsgewijs, zowel fysiek als op afstand via Teams of Zoom, afhankelijk van jouw wensen en jouw manier van leren.

Het CooL leefstijlprogramma is bij mij kleinschalig: de groepsgrootte is beperkt tot 7 á 8 personen. Kleinschalig werken betekent voor mij meer tijd en aandacht per persoon.

I also coach in English: please use the English button at the top to see the website in English!