banner

Over mij

Mijn naam is Sandra van den Berg

Ik ben een enthousiaste en gedreven leefstijlcoach. Ik houd ervan anderen te stimuleren hun doelen te stellen en ze te motiveren die ook daadwerkelijk te behalen. Ik word er blij van als het lukt om gedrag om te buigen en mensen bewuster en gezonder door het leven gaan.

Ik ga voor resultaat!

Als persoon werk ik met passie, ik ben creatief en oplossingsgericht: ik wil graag resultaat behalen. Met mijn positiviteit en mijn talent om open en eerlijk te zijn, weet ik zeker dat we zullen gaan voor resultaat. Samen kunnen we jouw doelen helder krijgen en deze proberen te verwezenlijken. Als coach maak ik je bewust van je huidige denken en doen en geef ik je inzicht in hoe je dit kunt veranderen. Ik motiveer en stimuleer je om in kleine stappen, passend bij jouw persoonlijk situatie, bestaand ongewenst gedrag om te buigen naar wenselijk gedrag.

Mijn opleiding en accreditatie

Na jaren te hebben gewerkt in het bedrijfsleven (innovatie in de levensmiddelenbranche) heb ik besloten om mijn liefde voor voeding en gezondheid te combineren met mijn andere passie: coaching. Daarom heb ik de Leefstijl Coach Academy (Post HBO registeropleiding) gedaan en ben ik met mijn bedrijf ‘Stap voor Stap leefstijlcoaching’ begonnen. Inmiddels ben ik ook “Stoppen met Roken” coach en geaccrediteerd voor het CooL programma (voor meer informatie zie hier). Beide programma’s worden volledig vergoed door de zorgverzekering.

Mijn werkwijze

Ik coach individuele particuliere cliënten, ik start regelmatig nieuwe groepsbijeenkomsten voor het CooL programma in Sint-Michielsgestel en ik geef workshops/ introductie- en inspiratiesessies voor bedrijven in het kader van Positieve Gezondheid, aangevuld met individuele coachsessies voor werknemers. Ik coach cliënten zowel fysiek als op afstand via Teams of Zoom, of een mix daarvan, afhankelijk van de wens van de cliënt.

Kies voor kwaliteit

Ik beschik over de benodigde registraties om kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister leefstijlcoaches [Kabiz], ben ik lid van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland [BLCN] en aangesloten bij [Klachtenportaal Zorg]

Wat mij persoonlijk het meest aanspreekt in mijn werkwijze als Leefstijlcoach, is dat ik niet alleen kijk naar voeding en beweging, maar ook naar slaap, stress en ontspanning. Verder focus ik niet alleen op wat je wilt veranderen, maar ook hoe je dat doet. Door breder te kijken merk ik in de praktijk dat mensen meer gemotiveerd zijn en succesvoller zijn in het behalen van hun doelen.

Also coaching in English! Ik coach ook in het Engels.

Door mijn jarenlange ervaring in het Engelstalige bedrijfsleven is mijn beheersing van de Engelse taal excellent. Daarom coach ik ook in de Engelse taal, waardoor het mogelijk is voor expats/ buitenlandse mensen ook in Nederland leefstijlcoachbegeleiding te krijgen.

Interesse?

Als je interesse hebt en wilt weten hoe we jouw situatie zouden aanpakken, neem dan vrijblijvend contact met me op. Dat kan via email, via de contact button hieronder of bel me.

Neem contact op

Sandra van den Berg

Mijn naam is Sandra van den Berg en ik ben geaccrediteerd coach. Ik heb Stap voor Stap leefstijlcoaching opgezet om mensen te kunnen helpen.

Ik motiveer mensen een blijvend gezondere leefstijl op te pakken, op het gebied van bewegen, roken, alcohol, voeding en/of ontspanning.

Ik kan jou helpen om stap voor stap je gedrag te veranderen, passend binnen jouw eigen doel

Ik coach individuele cliënten, maar ook groepsgewijs, zowel fysiek als op afstand via Teams of Zoom, afhankelijk van jouw wensen en jouw manier van leren.

Het CooL leefstijlprogramma is bij mij kleinschalig: de groepsgrootte is beperkt tot 7 á 8 personen. Kleinschalig werken betekent voor mij meer tijd en aandacht per persoon.

I also coach in English: please use the English button at the top to see the website in English!